28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy

Körözik: mobiltelefont lopott el egy rendelőből

A terézvárosi rendőrök keresik a férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/827/2020. bűnügyi számon lopás vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2020. május 8-án 12 óra 15 perc és 12 óra 30 perc között egy VI. kerületi rendelőből ellopott egy őrizetlenül hagyott mobiltelefont.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kapcsolódó híreink

Miskolci verekedést rögzített a kamera (+videó)

Kiss Albert

“Fiatalok” támadtak rá egy buszsofőrre

Kiss Albert

Lassan néphagyomány: valaki már megint szamurájnak képzelte magát

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben