16.7 C
Budapest
2020. május 25., hétfő
Elemi.hu
Belföld Bűnügy Kiemelt

Kocsmai verekedés Salgótarjánban, többször megütötte és megrúgta

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves, míg garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt egy 22 éves salgótarjáni lakos ellen folytatott eljárást.

A megyeszékhely belvárosában egy szórakozóhelyen 2020. január 11-én 4 óra körül a két férfi között hangos szóváltás alakult ki, miközben a 22 éves gyanúsított lefejelte és lökdöste a 24 éves vitatársát, aki ezt követően őt egy alkalommal megütötte, majd többször megrúgta. A bántalmazás következtében a 22 éves férfi könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozó hatóság a két salgótarjáni lakos ellen az eljárás vizsgálati szakaszát befejezte, az ügy iratait az illetékes ügyészségnek továbbította – írja a police.hu.

(fotó: orszagalbum.hu)

Kapcsolódó híreink

Kiderült, mi történt a magyar katonákkal Irakban

Dunai Tibor

Nevelt lányait rontotta meg, az idősebbiket áruba bocsátotta

Kiss Albert

Gazdaságvédelmi és karitatív döntések a vidéki városokban

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben