21.1 C
Budapest
2020. augusztus 6., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Kivégzéssel fenyegette testvérét és sógorát a többszörös visszaeső férfi

Az Esztergomi Járási Ügyészség kétrendbeli zaklatás vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a többszörös visszaeső, letartóztatásban lévő férfival szemben, aki életveszélyesen azért fenyegette meg a testvérét és annak férjét, mert a sógora feljelentése alapján indult eljárásban az ügyészség vádiratot nyújtott be a vádlott apjával szemben.

A sértett nő a vádlott testvére, a sértett férfi a vádlott sógora, aki más ügyben feljelentést tett a vádlott édesapja és testvérei ellen, ezért büntetőeljárás van ellenük folyamatban. Emiatt a vádlott, és a sértettek között rossz a viszony, a sértettek félnek a vádlottól, aki többször megfenyegette illetve bántalmazta őket. A sértett férfi feljelentése alapján a vádlott apja elleni büntetőeljárásban az ügyészség garázdaság bűntette és testi sértés vétsége miatt vádat emelt, erről a vádlott tudomást szerzett.

A vádlott 2020. január egyik napjának 22 óráját követően megjelent a sértettek lábatlani otthona előtt, ahol kiabált, ordítozott és félelemkeltés céljából azzal fenyegette meg az ingatlanban tartózkodó sértetteket, hogy megöli, kivégzi, lemészárolja őket, ha az apjának valami baja lesz.

A férfi többszörös visszaeső, őt a bíróság 2017-ben súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt összbüntetésként 2 év 4 hó szabadságvesztésre ítélte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a férfi letartóztatását az ügydöntő határozata kihirdetéséig tartsa fenn, továbbá őt végrehajtandó szabadságvesztésre, és közügyektől eltiltásra ítélje.

(Képünk illusztráció)

Kapcsolódó híreink

Afrikai menekült gyújtotta fel a nantes-i katedrálist

Szabó Norbert

Több mint 700 holttestet gyűjtöttek össze lakásokból Ecuador legnagyobb városában

Dunai Tibor

Ledöntötték Franciaország egyik keresztény szimbólumát

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben