14.6 C
Budapest
2020. május 29., péntek
Elemi.hu
Belföld Hírek

Kiutasíthatják az egyiptomi férfit, aki krémest rabolt, majd egy nőt fogdosott Tiszaújvárosban

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség rablás bűntette és szeméremsértés vétsége miatt vádat emelt egy 40 éves – munkavégzés céljából a városba érkezett – egyiptomi állampolgárságú férfival szemben.

A Tiszaújvárosban egy olasz cég alkalmazottjaként dolgozó vádlott február 24-én este a belvárosban figyelt fel a kerékpárjával hazafelé tartó sértettre, egy középkorú nőre. Az ittas állapotban lévő vádlott futva követni kezdte kiszemelt áldozatát, majd mikor utolérte hátulról meglökte a sértettet, és a kerékpárjára szerelt kosárból megpróbálta kirántani a nő táskáját. A sértett azonban ellenállást tanúsított, segítségért kiáltott és értékei védelmében dulakodni kezdett a támadójával, miközben erősen tartotta a táskát. A vádlott, aki feltehetően nem számított ilyen komoly ellenállásra, végül eredeti tervét feladva elengedte a sértett táskáját, majd miután sikerült megszereznie két francia krémes süteményt a kerékpár kosarából, elmenekült a helyszínről.

A sértett a cselekmény következtében nyolc napon belül gyógyuló hámsérüléssel járó sérüléseket szenvedett.

Foto: Police.huFoto: Police.hu

A nemi szervéhez nyúlt

Néhány nappal később, az ismét ittas állapotban lévő vádlott kora délután a belvárosban sétált, amikor a közelében felfigyelt egy fiatal nőre, akit követni kezdett. Mikor utolérte, hátulról a nő lábai között benyúlva a ruházatán keresztül a kezével végigsimította a sértett nemi szervét. A nő bejelentését követően a kiérkező rendőrök a vádlottat rövid időn belül elfogták, mindkét cselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására.

A nő a sérelmére elkövetett szeméremsértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben.

Börtön és kiutasítás

A járási ügyészség vádiratában a férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés, kiutasítás, valamint közügyektől eltiltás kiszabására, továbbá vagyonelkobzás alkalmazására tett indítványt a Tiszaújvárosi Járásbíróságnak. A férfi letartóztatásban várja a bíróság döntését.

(boon.hu)

Kapcsolódó híreink

Videózta a bevándorló banda, ahogyan brutálisan megverik a kisfiút

Szabó Norbert

Gulyás: szombattól újabb egy hétre meghosszabbítják a kijárási korlátozásokat

Szabó Norbert

Kiengedték a karanténból a Vuhanból hazahozott magyarokat

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben