7 C
Budapest
2020. március 31., kedd
Elemi.hu
Bűnügy Hírek

Kevin mindkét lopott járművéből kifogyott az benzin, kénytelen volt vonattal menni betörni

Betörés és két jármű önkényes elvétele miatt kell felelnie a 19 éves somogysárdi férfinak. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A büntetőeljárás adatai alapján 2020. február 10-én, délelőtt az akkor még ismeretlen tettesek betörtek egy balatonboglári pizzériába, ahonnan fényképezőgépet, mobiltelefonokat és élelmiszert tulajdonítottak el.

A rendőrök a bejelentést követően a helyszín közelében elfogtak két férfit és egy fiatalkorú lányt, akiket előállítottak a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol mindhármukat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították, hogy egyikük, B. Kevin február 10-én, hajnalban egy újvárfalvai ház udvaráról

önkényesen eltulajdonított egy lezáratlan Opel Astrát, amivel Kaposvár külterületéig jutott, de mivel kifogyott a benzin,

az autót hátrahagyta. Nem sokkal később Kaposfüredről tulajdonított el egy lezáratlan Fiat tehergépkocsit, amiben szintén benne volt az indítókulcs.

A Fiattal Balatonfenyvesig jutott, mert abból is kifogyott az üzemanyag.

Ezt követően vonattal ment át Balatonboglárra, ahol immáron a társaival tört be a pizzériába.

A fonyódi nyomozók a 19 éves somogysárdi lakost átadták a Kaposvári Rendőrkapitányság munkatársainak, akik B. Kevint jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Kaposvári Járásbíróság 2020. február 14-én rendelt el.

Kapcsolódó híreink

Kést nyomtak a torkához, majd megerőszakolták

Szabó Norbert

Lövöldözés egy német zsinagógánál, gránátot hajítottak egy zsidó temetőre, több halott

bojtilaszlo

Az Erdélyi Magyar Szövetség rendezvényét megzavarta az RMDSZ

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben