22 C
Budapest
2020. június 3., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Hírek

Két járókelőt is kirabolt a kerepesi útonálló

A rendőrök elfogták a fiatalt…

A nyomozás adatai szerint egy fiatal férfi 2020. január 6-án 18 óra 10 perc körül Kerepes belterületén, egy sétáló férfi kezéből kitépte a táskáját, majd felszólította, hogy adja át a többi nála lévő értékét is. A sértett nem engedelmeskedett, ezért a fiatal többször megütötte, majd elfutott a helyszínről.

Néhány perccel később egy hölgyet állított meg, akitől szintén az értékei átadását követelte. Mivel a nő nem tett eleget a kérésének, őt is bántalmazta, és a megszerzett táskájával elmenekült.

Az esetekről a sértettek bejelentést tettek a rendőrségen. A rendőrök rövid időn belül beazonosították a fiatalembert, egy 19 éves dányi lakost. A feltételezett elkövetőt 2020. január 7-én Kerepesen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van- írja a police.hu.

Az elkövető nemzetiségét nem nevezi meg a rendőrség.  (kép illusztráció)

 

Kapcsolódó híreink

Egy férfi úgy fizetett a bankkártyájával, hogy nem csökkent az egyenlege

Dunai Tibor

A demecseri rendőrök elfogták a rablókat

Dunai Tibor

Eloltották a szombathelyi szeméttelepen keletkezett tüzet

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben