20.6 C
Budapest
2020. július 4., szombat
Elemi.hu
Bűnügy Külföld

Két évtizeden keresztül erőszakolt meg kislányokat Jeffrey Epstein

Összeállították Jeffrey Epstein néhai multimilliomos vádiratát, amelyből igazi szörnyeteg képe rajzolódik ki. A dokumentum szerint Epstein két magánszigeten csaknem két évtizeden át, 2001 és 2018 között csempészett át és erőszakolt meg fiatal lányokat – írja az MTI.

Volt, hogy a férfi kutatócsapatot állított össze, hogy bűntársaival megtaláljanak egy 15 éves lányt, aki úszva próbált elmenekülni az egyik szigetről, és akit úgy tartott fogva, hogy elvette az útlevelét. Volt egy olyan áldozat is, akit masszőrnek szerződtettek, majd megerőszakoltak. Ő is hiába próbált menekülni – megfenyegették, hogy bántalmazni fogják, ha nem engedelmeskedik.

A vádirat szerint az áldozatok 12 és 17 év közötti lányok voltak, akiket a Virgin-szigetekhez tartozó Kis Szent Jakab-szigeten (amely Epstein magánbirtoka volt) erőszakoltak meg. A dokumentum azt állítja, a milliárdos azért vette meg a szomszédos Nagy Szent Jakab-szigetet, hogy senki se láthasson be magánbirtokára, ahol a bűncselekményeket elkövették.

Az ügyészek szerint Epstein a legtöbb áldozatát úgy csábította el, hogy modellkedést ajánlott nekik. A Virgin-szigeteken és közelükben található kiskorú lányokról számítógépes nyilvántartást vezetek.

Kapcsolódó híreink

Akár 15 év börtön is várhat Salvinire

Irányi Dániel

Csád: aranybányászokat mészároltak le tévedésből

Kiss Albert

Megöltek egy férfit Budapesten

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben