21.6 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Bűnügy

Kést nyomtak a bulizó fiatal torkához, úgy rabolták ki

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanújával letartóztatott a Szombathelyi Járásbíróság két férfit, akik fiatalokat raboltak ki a vasi megyeszékhely főterén szombat hajnalban – közölte az MTI-vel hétfőn a Vas Megyei Főügyészség.

Tánczosné Kiss Éva megyei főügyészhelyettes közölte:

az egyik gyanúsított – aki különös visszaesőnek számít és csak három hónapja szabadult a börtönből – kést szorított az egyik megtámadott fiatal torkához és megölésével fenyegetőzött.

Ezután az elkövetők bántalmazták a négy fiatalt, akik közül egy könnyebben megsérült.

A gyanúsítottak, miután megszerezték a megtámadott fiatalok értékeit, elfutottak a helyszínről, de távozóban még fenyegetőztek, hogy megölik őket, ha feljelentést mernek tenni.

A közlemény szerint rendőrség elfogta a támadókat, a bíróság pedig – ügyészi indítványra – a szökés és elrejtőzés, valamint a nyomozás akadályozásának veszélye miatt vasárnap elrendelte a két gyanúsított letartóztatását.

(MTI)

Kapcsolódó híreink

Kattintásvadász címek, álhírek – kamuoldalakat kapcsolt le a rendőrség (videó)

Kiss Albert

Egy anyára és két gyerekére támadt rá egy kutya Csepelen

Dunai Tibor

Áruszállító teherautókat követtek, hogy lopjanak belőle

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben