3.4 C
Budapest
2020. február 27., csütörtök
Elemi.hu
Hírek Külföld

Késsel támadt rendőrre egy afgán férfi Bécsben, a rendőrök meglőtték.

Előtte egy iránival került konfliktusba…

A 39 éves afgán migráns késsel megfenyegetett egy 40 éves iráni származású férfit, ezért riasztották a migránsszállóhoz a rendőröket. Amikor a késes migráns meglátta őket, azonnal rájuk támadt. A rendőrök meglőtték.

A rendőröket hajnali 2 óra 45 perckor értesítették az őrjöngő migráns miatt egy bécsi menekültszállóhoz. Az afgán – miután meglátta a kiérkező rendőröket – késsel támadt egyikükre.

Többször is felszólították, hogy dobja el a kést és álljon meg; gázspray-vel is megpróbálták megfékezni, de sikertelenül.
Végezetül az egyik rendőr rálőtt a támadóra; a férfit a felsőtestén találta el a lövedék – mondta el a rendőrség szóvivője, Daniel Fürst.

A rendőrök elsősegélyben részesítették a támadót, majd kórházba szállították. Szerda délutáni tájékoztatás szerint állapota életveszélyes.(origo/MTI)

Kapcsolódó híreink

Szobrot állítana Horthynak a Mi Hazánk a fővárosban, bemutatták a gipszmintát

Szabó Norbert

Szinte teljesen nikotinmentes dohányt kísérleteztek ki géntechnikával

Szabó Norbert

Csoportosan agyonvertek egy férfit. 3-4 év börtönnel megúszhatják

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben