3.4 C
Budapest
2020. február 27., csütörtök
Elemi.hu
Hírek Külföld

Késes támadás történt Lyonban.

Egy halott, sok sérült…

Egy embert megölt és kilenc másikat megsebesített a franciaországi Lyonhoz közeli Villeurbanne-ban egy férfi szombat délután fél ötkor – írja a Le Figaro a helyi prefektúra és saját információi alapján. Az első hírek még két támadóról szóltak, később ezt módosították. Sajtóinformációk szerint a késelés módja terrortámadásra utal, a francia terrorizmusellenes hivatal – a hivatalos megfogalmazás szerint – figyelemmel kíséri a történéseket, egyelőre nem vonta magához a nyomozást.

A támadónál kés és egy nyárs volt. Az áldozatok a buszmegállóban éppen a buszra vártak. A férfit elfogták, az első hírek szerint volt egy társa, ezt később a rendőrség cáfolta.

Legfrissebb beszámolójuk szerint a halálos áldozat egy 19 éves férfi, a sérültek közül három állapota súlyos.

A támadás egy metrókijárat közelében található buszmegállóban történt.

A francia médiumok szerint a támadás természetével kapcsolatos összes lehetőség fennáll, köztük a terrorista indíték is.(origo/mirror)

Kapcsolódó híreink

Can travel to the north inter faster

Ghost Spy

Egyre erősödő belső feszültség a Jobbikban

Kemény János

Hihetetlen lélekjelenlét – lefegyverezte a diákot a hős tanár

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben