17.7 C
Budapest
2020. június 5., péntek
Elemi.hu
Bűnügy

Kerékpárokat lopott, amiket később eladott

Bizonyíthatóan legalább tizennégy kerékpárt tulajdonított el egy férfi Mátészalkáról és Kocsordról, majd Nyíregyházán értékesítette valamennyit.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. István 57 éves kocsordi lakos ellen. A férfi az elmúlt időszakban Mátészalkáról és Kocsordról 14 kerékpárt tulajdonított el, amiket később Nyíregyházán adott el.

A lopott kerékpárok egy részét a rendőrök megtalálták és lefoglalták. A férfit a rendőrök 2020. március 30-án elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták, aki a terhére rótt bűncselekményeket elismerte. A gyanúsított még további kerékpárok eltulajdonításával is gyanúsítható.

(police.hu)

Kapcsolódó híreink

Megöltek egy embert Tatabányán

Kiss Albert

Kábítószer, verés, lopás, védelmi pénz – mindez egy magyar kollégiumban

Szabó Norbert

Mentősre támadt egy férfi Erzsébetvárosban – öt perc alatt elfogták

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben