Kanadai óvodások nemváltó hormonkezeléséről számoltak be a Hír tv-ben

Kanadai óvodások nemváltó hormonkezeléséről beszélt egy magyar nő a Hír TV-ben.
A genderpropaganda miatt költöztek haza 20 év után Kanadából – állította egy nő a Hír TV Credo című műsorában szerdán. Szakállas Katalin, négygyermekes családanya, a Kanadában tapasztaltakról könyvet is írt “Anyának lenni Kanadában” címmel. Szakállas Katalin a műsorban elmondta, hogy azért döntöttek a hazaköltözés mellett, mert a gyerekeiket szerették volna megtartani magyarnak, “átadni nekik azokat az értékrendeket, amelyek számukra fontosak”.

SZERINTE UGYANIS “AZ OTTANI VILÁG SZELLEME KÉPES ELSODORNI A GYERMEKEKET A CSALÁDJAIKTÓL, A SZÜLŐT ELLENSÉGKÉNT ÁLLÍTJÁK BE AZ ISKOLÁBAN IS”.

Állítása szerint Kanadában a gyerekeket arra programozzák az iskolában, hogy szembeszálljanak a szüleikkel, amit a fia 11 évesen meg is tett, amikor nem engedték el egy ottalvós buliba, mire a fiú a rendőrséggel fenyegette meg őket.

Szakállas Katalin ennél súlyosabb állításokat is tett, például arról beszélt, hogy a kanadai óvodákban, amint “rajtakapnak” egy kislányt azon, hogy vonatokkal játszik, máris megszületik róla a vélemény, hogy “valószínűleg át kéne transzformálni, valószínűleg fiúnak érzi magát” és már viszik is az orvoshoz, hogy “kezdjék el rajtuk a hormonblokkolást”.

SZERINTE A KANADAI GYEREKEK HORMONKEZELÉSE FUTÓSZALAGON ZAJLIK, RÁADÁSUL A FOLYAMAT ELINDÍTÁSÁRÓL A SZÜLŐKET NEM IS ÉRTESÍTIK.
Szakállas Katalin szerint a kinti szülőknek nincs semmi ideje a gyerekeikkel beszélgetni, leülni, mert “olyan nehéz a megélhetés Kanadában, olyan drága az élet, annyira sok a rejtett adó és a szülőktől annyira sokat várnak a munkahelyeken”.

A műsorban az is elhangzott, hogy az Isztambuli Egyezmény ratifikációja is a genderelméletet erősíti, mivel ez a szerződés magába foglalja a társadalmi nem kifejezés bevezetését is, amely lehetővé teszi, hogy valaki eldöntse ki a férfi, ki a nő vagy „egyéb”. Arról is beszéltek, hogy már idehaza is megtelepedtek azok a nemzetközi háttérrel rendelkező szervezetek, amelyek fő feladatuknak tekintik a gyermekek szexualizációját.

Forrás: Index.hu nyomán