22.9 C
Budapest
2020. július 6., hétfő
Elemi.hu
Belföld

Jótékonysági célra ajánlja fel fizetésemelését a Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati képviselője

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke és miskolci önkormányzati képviselője jótékonysági célra ajánlja fel képviselői nettó béremelésének jelentős részét.

Ismert, hogy Miskolc újonnan alakult közgyűlése tavaly ősszel a képviselők tiszteletdíjának emeléséről döntött. Noha Pakusza ezt nem szavazta meg, de a többség szavazata alapján ő is megkapta azt. Ebből az összegből ajánlott fel 60 ezer forintot, megosztva a Stadion Óvoda és Miskolc város által a koronavírus elleni védekezésre létrehozott számlára.
Azt gondolom, ezekben a vészterhes időkben ez különösképpen hasznosulni fog mind az intézménynél mind a városunknál. Arra kérem a miskolciakat, tartsák be az egészségügyi előírásokat, vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!
– indokolta döntését a képviselő.

Kapcsolódó híreink

Csupán öt év börtönbüntetésre ítéltek egy brutális ózdi rabszolgatartót

Szabó Norbert

Rohamtempóban készül Budapest új karanténkórháza

Szabó Norbert

A Mi Hazánk az elszakított magyarság ügyének képviseletét is elvárná az új magyar biztostól

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben