22.7 C
Budapest
2020. július 15., szerda
Elemi.hu
Bűnügy

Jogsi nélkül, ittasan vezette barátja ellopott autóját Borsodban

Jármű önkényes elvételének bűntette és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt vádat emelt a Tiszaújvárosi Járási Ügyészség egy harmincéves férfival szemben. A vádirat szerint a vádlott április 4-én egy Tiszaújvároshoz közeli községben egy helyi férfi lakásában volt, ahol magához vette a sértett ház előtt parkoló gépkocsijának indítókulcsát, majd az autóval a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül elhajtott, majd a településen céltalanul autózni indult.

A sértett bejelentést tett, hogy elvitték az autóját. A vádlottat később megállították a rendőrök, igazoltatták és kiderült, hogy a férfi – aki vezetői engedéllyel nem rendelkezett – a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, ezért előállították.

(borsodhír.hu)

Kapcsolódó híreink

Visszaeső ittas vezető okozott balesetet

Irányi Dániel

Ágyra dobta az egyéves kislányt az anya élettársa, a kicsi néhány nappal később meghalt

Szabó Norbert

“Öregezés”: 71 éves nénit fosztottak ki

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben