28.8 C
Budapest
2020. augusztus 13., csütörtök
Elemi.hu
Hírek Kultúra

Jézust homoszexuálisként ábrázoló filmet adott ki a Netflix

A Netflix karácsonyi különkiadásként hirdeti a filmet, amely Jézust homoszexuálisként, Szűz Máriát házasságtörő nőként, Jézus tanítványait pedig alkoholistaként ábrázolja.

A karácsonyra időzített filmet a “sötét humor” kategóriába sorolták a készítők, amely paródiaként kezeli Jézus 30. születésnapját.

A change.org oldalán 1.4 millióan írták alá azt a petíciót, amely azt kéri, hogy távolítsák el a sorozatot a Netflixről, amelynek a “Krisztus első kísértése” címet adták. A petíció célja, hogy elérje a másfél millió aláírást.

A petíció során azt kérjük a Netflixtől, hogy távolítsák el a filmet, amely meggyalázta a keresztény hitet és megsértette a hívőket. Valamint kérünk egy nyilvános bocsánatkérést és egy a film visszavonásáról szóló közleményt.

– írják a petíció szövegében.

A brazil keresztények blaszfémikusnak, vulgárisnak és tiszteletlennek ítélték meg a munkájukat. “Mi támogatjuk az önkifejezés szabadságát, de nem éri meg a brazil populáció 86%-ának a hitét megtámadni.

– írta az ügyben Eduardo Bolsonaro, a brazil elnök legidősebb fia, aki a kongresszus tagja is.

(cbn.com, Hit Rádió nyomán)

Kapcsolódó híreink

Egy nap alatt 11 milliárd tonna jég olvadt el Grönlandon.

bojtilaszlo

Ennél a 71 stratégiai vállalatnál kezdte el a munkát a Honvédség

Dunai Tibor

Borkai bukta a MOB-tagságát

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben