12.3 C
Budapest
2020. július 13., hétfő
Elemi.hu
Belföld Hírek

Jézusnak öltözve nyalogatott kilincset Varga Viktor, hogy bebizonyítsa, nem fél a koronavírustól (Videó)

Az énekes meglehetősen sajátos módját választotta annak, hogy a világ tudtára adja, mit is gondol a koronavírusról és az akörül kialakult pánikról.

Viktor az Instagram-oldalán osztott meg egy rövid videót, melyben egyértelműen kifejezte, egy cseppet sem fél a járványtól és egyáltalán nem érti a kialakult pánikhelyzetet. Mindezt úgy bizonyította, hogy miután Jézusnak öltözve énekelt, pontosabban üvöltözött egy sort, a kamerába nézve előbb a kezét kezdte el bőszen nyalogatni, majd egy kilincset is jól összenyalogatott ezzel fricskát hányva az egészségügyi szakemberek által javasolt elírásokra.

Az énekes egyébként a Corona előtt és után címmel osztotta meg őrült hangulatú videóját, amihez nem is fűznénk hosszá többet, szavak helyett beszéljen inkább a szürreális videó:

View this post on Instagram

CORONA ELÔTT ÈS UTÀN

A post shared by VARGA VIKTOR art (@vargaviktorart) on

(Forrás: Noizz.hu)

Kapcsolódó híreink

Robbanás Lyonban.

bojtilaszlo

150 ezerre büntette a rendőrség a Mi Hazánk pártigazgatóját egy megemlékezés miatt

Szabó Norbert

Villamossal ütközött egy kisteherautó Miskolcon

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben