18.8 C
Budapest
2020. május 29., péntek
Elemi.hu
Belföld Hírek

Saját lányát árulta, alkalmanként 5-15 ezer forintért

Továbbra is letartóztatásban marad az a 40 éves kiskunhalasi férfi, aki ellen emberkereskedelem és kábítószer birtoklás miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A férfi a 2003-ban született leánygyermekét 2016 novemberétől 2017 júniusáig heti rendszerességgel a szintén kiskunhalasi illetékességű 50 éves férfi ismerősének szexuális cselekmények elvégzése érdekében rendelkezésére bocsátotta.

A férfi 5-15.000,- forintot kapott alkalmanként ezért az ismerősétől. A 13 éves lány időnként tiltakozott a történtek ellen, de amikor az apja ezt megtudta, akkor felpofozta. Az eljárás adatai szerint 2018 januárjában az apa kábítószert is fogyasztott. Az ügyben az első fokon eljárást folytató Kecskeméti Törvényszék továbbra is fenntartotta az eddigi kényszerintézkedést. Az apa azonban a szabadlábra helyezése érdekében fellebbezett.

A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla osztotta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség elsőfokú határozat helybenhagyására tett indítványt figyelemmel arra, hogy a vádlottal szemben 5 évtől 22 évig, sőt akár életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását is a törvény lehetővé teszi, ezért a szökés és elrejtőzés veszélye fennáll. Ugyanakkor tartani lehet attól is, hogy a bizonyítási eljárást a vádlott megnehezítené, mert az is megállapítható volt, hogy a gyermekét telefonon keresztül arra akarta rábírni, hogy a terhelő vallomását vonja vissza.

Kapcsolódó híreink

Kizuhant az ablakon egy 17 éves fiú egy házibulin

Dunai Tibor

Aiquam et elit eu nunc rhoncus

Ghost Spy

Országos tisztifőorvos: nyugvó szakaszba érkeztünk, a járvány mérséklődik

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben