22 C
Budapest
2020. június 3., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Hírek

Játékokat lopott a játékboltból

A Pécsi Járásbíróság 2020. április 6-án egy hónapra elrendelte M. A. gyanúsított letartóztatását kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésére álló adatok szerint M. A. gyanúsított férfi 2020. április 4. napján az éjjeli órákban – a fotocellás ajtó kifeszítésével – bement egy pécsi játékboltba, és onnan 300.000 forint körüli értékben különböző játékokat hozott el.

A gyanúsított 300.000 forint lopási és 50.000 forint rongálási kárt okozott. A lopással okozott kár egy része – jelenleg pontosan még meg nem állapítható mértékben – lefoglalással megtérült.

A gyanúsított különös visszaeső, jelenleg is több büntetőeljárás van ellene folyamatban, munkahellyel és állandó jövedelemmel nem rendelkezik. Mindezekre figyelemmel megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása estén újabb vagyon elleni, szabadságvesztéssel büntetendő cselekményt követne el.

Ezért a bíróság szükségesnek és indokoltnak találta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését.

Az ügyész tudomásul vette a végzést, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be ellene, így a bíróság határozata nem végleges.

Kapcsolódó híreink

Trianon évfordulóját ünneppé akarja nyilvánítani Románia

Szabó Norbert

Egy tiszanánai férfi vascsővel összetörte ismerőse autóját.

Dunai Tibor

Belgium: Ököllel vágta arcon a kalauzt az afrikai bevándorló

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben