21 C
Budapest
2020. augusztus 9., vasárnap
Elemi.hu
Belföld Kiemelt

Jakab Péter miskolci emberét illegális hulladék elhelyezésével gyanúsítják

llegális hulladék elhelyezésével gyanúsítják Miskolc jobbikos képviselőjét. Fényképek tanúsága szerint ugyanis Badány Lajos, a „Velünk a Város” önkormányzati képviselője két hete Mályi külterületén egy útszéli bozótosba dobott ki zöldhulladékot, annak ellenére, hogy több tábla is jelzi, hogy ez tilos – számolt be a Hír Tv.  

Mint írják, a politikus a helyi polgárőr egyesület vezetője szerint megígérte, hogy másnap elviszi a szemetet, de a zsákok a mai napig ott vannak – írja a Magyar Hírlap.

Illegális hulladéklerakót értek tetten múlt szombaton a Borsod megyei Mályi üdülőtelepén. Az esetről fotók is készültek, melyeket a közösségi oldalon osztottak meg. A zöldhulladékot kidobó férfit az egyik helyi önkormányzati képviselő a helyszínen felszólította, vigye el a zsákokat.

A Mályi Polgárőr Egyesület elnöke felháborítónak tartja a férfi viselkedését, akit azóta a képek alapján beazonosítottak: Badány Lajos volt az, Jakab Péter miskolci embere.

Mályiban évek óta probléma az illegális szemetelés. Egy helyi asszony szerint bosszantó, hogy a tiltó táblák ellenére rendszeresen lerakják a hulladékot.

A polgárőr egyesület vezetője szerint Badány megígérte, hogy az illegális hulladékot a tettenérést követő napon elszállítja, de a zsákok közel két hete ugyanott vannak.

(Magyar Hírlap, Hír TV nyomán, Fotó: minap.hu/Juhász Ákos)

Kapcsolódó híreink

Niedermüller ellen tüntettek

Kemény János

Újabb migránsokat szállító csónak kötött ki Leszbosz szigetén

Irányi Dániel

“Toroczkait meg kell ölni!” – ingyencsomag osztás a tüntetés végén (+videók)

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben