28.8 C
Budapest
2020. augusztus 13., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Bűnügy Kiemelt

Itt vannak a dunaújvárosi fegyveres “betámadás” gyanúsítottjai

Fegyverhasználatig fajult egy nézeteltérés a dunaújvárosi Petőfi Sándor utcában kedd este.

Három férfi ellen adott ki elfogatóparancsot a rendőrség a kedd esti dunaújvárosi  “betámadás” nyomán.

A részletekről egyelőre nincs hivatalos megerősítés.

Egyetlen mondattal egészítette ki tegnapi, a lényeget illetően megerősítő közleményét a megyei főkapitányság sajtószolgálata. A  szóvivői összegzés szerint a rendőrség a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható több személy körözését is elrendelte – az elfogatóparancsok szerint a nem mindennapi támadás nyomán három személy ellen adtak ki elfogatóparancsot.

28 éves dunaújvárosi születésű Hegedűs Attila

Lövöldözéssel koronázott  “betámadás” helyszíne volt a Petőfi utca kedden este negyed tíz körül. Nem megerősített információink szerint egy korábban kirobban “üzleti vita” fajult el – értesüléseink szerint egy autóra adtak le több lövést a Pentele városrészi utcában.

30 esztendős Hegedűs Róbert

Később a rendőrség megerősítette a csoportos garázdaság hírét, ugyanakkor határozottan cáfolták a személyi sérüléssel kapcsolatos mendemondákat. Mutatom a tegnapi összegzés elérhetőségét!

A támadás után viszont pucolás következett – erre utal a szóvivői kiegészítés, valamint ezt igazolja a három elfogatóparancs is. A rendőrség a 28 éves dunaújvárosi születésű Hegedűs Attila, a 30 esztendős Hegedűs Róbert , továbbá a 32 éves Hegedűs László György  ellen adott ki elfogatóparancsot, őket hozták összefüggésbe a kedd esti bűncselekménnyel.

32 éves Hegedűs László György

A körözött személyek tartózkodási helyéről bejelentés tehető a helyi kapitányságon a Szent György út 1. címen, illetve a 25/510-510-es telefonszámon. A rendőrség a 112-es központi számon, valamint a kir.dunaujvarosrk.dl@fjer.police.hu címen is várja a bejelentéseket.

A körözések híre mellett érdeklődésünkre a szóvivői összegzés végén ismét megerősítették: az esemény körülményeinek vizsgálata folyik, ezért a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem szolgálnak további felvilágosítással a történtekről.

dunaujvaros.com nyomán

Kapcsolódó híreink

Egy anyára és két gyerekére támadt rá egy kutya Csepelen

Dunai Tibor

Megnézhető betlehemi misztériumjátékkal kíván áldott karácsonyt a HVIM

Kiss Albert

Gyerekeket tartott rettegésben egy fiatalkorú rabló Hevesen

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben