17.7 C
Budapest
2020. augusztus 5., szerda
Elemi.hu
Belföld Bűnügy Kiemelt

Italozás közben megszúrta az apját

Egy családi vita odáig fajult, hogy az álmosdi férfi megszúrta az apját egy késsel. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 33 éves férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított az álmosdi ingatlanjukban italozott az apjával 2020. március 8-án 18 óra körül. Összevesztek, majd a fiú lábon szúrta a sértettet egy konyhakéssel. A rendőrök a 33 éves helyi lakost elfogták, majd előállították a Vámospércsi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett.

Az eljáró hatóság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Police.hu

Kapcsolódó híreink

Hazánk talán legszebb és legtitokzatosabb betleheme ez az ötszáz éves szoborcsoport

Kiss Albert

Sopronban fogták el a férfit, aki gumilövedékkel meglőtt egy nőt Miskolcon

Dunai Tibor

Németországban ezúttal egy rendőrt késeltek meg

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben