21.7 C
Budapest
2020. augusztus 12., szerda
Elemi.hu
Hírek Külföld

Ismét több tucat olajfát pusztítottak el a zsidó telepesek Hebron közelében

Hétfőn szélsőséges zsidó telepesek egy csoportja megtámadott egy, a palesztin földművesekhez tartozó olajfa ültetvény Sair városában, a megszállt Ciszjordániában, Al-Khalil (Hebron) közelében.

Helyi források szerint a zsidó telepesek az illegális Kiryat Arba nevű településről érkeztek és közel 70 darab olajfát pusztítottak el Al-Uddeisa térségében, Sair város déli részén.

Mint ahogyan ilyenkor szokásos, az izraeli hadsereg azonnal a zsidó telepesek védelmére kelt, hiszen minden azok minden bűncselekményét támogatja az izraeli kormány.

A helyszínre érkező izraeli katonák természetesen az olajfa liget védelmére kelő helyi palesztin lakosok csoportját kezdték el oszlatni, akik másodrendű állampolgárnak számítanak még a megszállt palesztin területeken is.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (The Palestinian Information Center)

Kapcsolódó híreink

Percenként 33 ezer műanyag palack kerül a Földközi-tengerbe.

bojtilaszlo

Gránátot, fegyvert ,lőszert és kábítószert is találtak egy baranyai férfinél

Dunai Tibor

Dánia: ha Szíria biztonságos, a menekülteknek haza kell menniük

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben