20.9 C
Budapest
2020. augusztus 3., hétfő
Elemi.hu
Belföld Hírek

III/II-es kommunista állambiztonsági ügynököt támogat a Jobbik Tatabányán – videóval

A kívülálló számára úgy tűnhet, a kommunista pártállam felélesztésén dolgozik Tatabányán a Jobbik. Az egykori radikális párt, amely nemrég még a leghangosabban szorgalmazta az ügynökakták nyilvánosságra hozását és a kommunista funkcionáriusok politikai közélettől való eltiltását, most a maradék, még aktív, egykori kommunista képviselővé választásán dolgozik.

A baloldali közös lista első helyén Fekete Miklós áll, aki az MSZMP megyei propaganda osztályán sajátította el a politika fortélyait. Nem lehet véletlen, hogy egyéniben nem vállalta a megmérettetést, de szép csendben első helyre rakták a listán.

Tatabánya hetes körzetében pedig a pártállam állambiztonsági szolgálatának, a Belügyminisztérium III. Főcsoportfőnökségének egykori ügynökét, Nagy Bélát támogatja a Jobbik. Nagy Béla katonaévei után rögtön a Belügyminisztérium III/II Csoportfőnökségéhez került elhárítóként, majd a rendszerváltás után a Nemzetbiztonsági Hivatalban dolgozott, innen szerelt le.

Az ÁVO felszámolása után a Belügyminisztérium III. Főcsoportfőnökség kereteiben szervezték újjá az államvédelmi feladatokat, majd a rendszerváltás után a III. Főcsoportfőnökségből lett a Nemzetbiztonsági Hivatal.

Kapcsolódó híreink

Egy évvel később kerül megrendezésre a 18. Magyar Sziget

Kemény János

Rekordrészvétel az EP választáson.

bojtilaszlo

Michael Schumachernél őssejt-beültetéssel próbálkoznak

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben