2020. május 31., vasárnap
Elemi.hu
Vélemény

Így dolgozik a nyugati propaganda

Bejárta a hazai- és világsajtót, ahogyan egy brüsszeli kórház dolgozói hátat fordítottak Sophie Wilmés, belga miniszterelnöknek, mikor konvoja begurult a kórház udvarába. A létesítmény kiemelt szerepet töltött be a koronavírusban megfertőzöttek kezelésében.

A mintegy 11 milliós országban a fertőzöttek száma 55 ezerre, a halottaké pedig 9 ezerre tehető.

Az alábbi videón jól látható, egyértelműen kifejezik véleményüket az egészségügyi dolgozók. Az alkalmazottak ezzel azt kívánták jelezni, nem elégedettek a kormány munkájával és intézkedéseivel.

Közösségi oldalán a liberális politikus is beszámolt látogatásáról, ám a kínos esetről megfelejtkezett beszámolni, néhány olyan beállított fotót azonban közölt, amin láthatólag örömmel fogadták. Íme:

Kapcsolódó híreink

Karácsony Gergely és az ellenzék, ami ellenzéknek is alkalmatlan

Joó György

Spanyolnátha 2020 – áprilisi világháborús körkép

Joó György

Fenyegetőzik és bocsánatkérést követel a Deák téri gyilkosságról írott “csikkünk” miatt

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben