5.8 C
Budapest
2020. március 31., kedd
Elemi.hu
Hírek Sport

Hosszú Katinka visszavonul, ha egyszer gyermeke születik

Hosszú Katinka 25 éve úszik, az idei az ötödik ötkarikás játék, amin részt vesz.

Azt tervezi, hogy az olimpia után még versenyezni fog, de azt már eldöntötte, hogy ha gyermeke születik, nem tér vissza a medencébe profi sportolóként – mondta a Hot! magazinnak.

Az úszónőnek, aki tavaly lett harmincéves, nincsenek konkrét tervei, mikor szeretne gyermeket vállalni, de őt is foglalkoztatja a családalapítás gondolata.

“A szülés után nem fogok visszamenni úszni. (…) Ennek egyszerű oka van: maximálisan szeretnék a családomra koncentrálni, nem akarok elvenni tőlük tartalmas, érdemi időt. Pontosan tudom, mennyi edzésre van szükségem ahhoz, hogy a világon a legjobb úszó legyek, ez pedig elvenné az időt a családomtól”

– osztotta meg a lap olvasóival.

Nem szeretne olyan felség és anya lenni, aki napi nyolc-tíz órát távol tölt a családjától, mert az szerinte rengeteg idő.

 

Kapcsolódó híreink

Karácsonynak a Szent István szoborral is problémája van

bojtilaszlo

Észak-Korea új, “szupernagy” rakéta-sorozatvetője

Joó György

Egyiptomi embercsempészt fogtak

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben