17.7 C
Budapest
2020. augusztus 5., szerda
Elemi.hu
Belföld Hírek

Horthy ellen tüntetnek a romák – az antifákkal karöltve – videóval

November 16-ra a Mi Hazánk Mozgalom megemlékezést szervez, Horthy Miklós Budapestre történő bevonulásának 100. évfordulója alkalmából. A Vajnai Attila-féle kommunista brigád jelezte először, hogy ők bizony erőt mutatnak és fellépnek, a jól figyeljenek, pontos idézet következik: “a háborús bűnös és tömeggyilkos Horthy Miklós kultuszának ápolása és a neofasiszta eszmék terjesztése ellen.

Gyorsan, Soha többé fasizmus címmel flashmobot is szerveztek, amire cikkünk megírásáig pontosan 55-en jelentkeztek. Mutatjuk:

 

Antifa flashmob
Gyülekező: Szabadság híd, budai hídfő, 2019. november 16. 16:30

Ezen felbuzdulva a cigányok is úgy gondolták, hogy a tomboló fasizmus ellen nekik is fel kell lépniük és egy facebook videóban toboroznak a Dohány utcai zsinagóga elé. Az, hogy onnan átvonulnak-e a Szabadság hídon a Mi Hazánk rendezvényére vagy két kilométerről hallatják a hangjukat, a videóból sajnos nem derül ki.

 

A Mi Hazánk rendezvénye pedig november 16-án, szombaton 16.30-kor kezdődik a Bartók Béla út 96. előtt, ahonnan fáklyákkal vonulnak a Szent Gellért térre.

elemi.hu

Kapcsolódó híreink

Gulyás Gergely: „Százezres munkanélküliséggel számolunk”

Szabó Norbert

Kiskorú tanulótársát zsarolta egy 17 éves Gyöngyösön

bojtilaszlo

Izraeli választás: A Fidesz testvérpártja nyert, de nem tud kormányt alakítani

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben