14.6 C
Budapest
2020. május 28., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Homoerotikus buli a szolnoki Jobbik irodában

A Jobbik szolnoki irodájában rendezték azt a bulit, amelyről szerkesztőségünk birtokába került néhány fotó. A felvételeken többek közt Szotyori-Lázár Zoltán – Vona Gábor keresztfia – és Berényi Gábor, jobbikos önkormányzati képviselőjelölt látható.

Szotyori-Lázár Zoltán tavaly decemberben jelentette be, hogy kilép a Jobbikból, most mégis szerepel a baloldali összefogás szolnoki listáján. Ő volt az, aki korábban többször is gyalázta a határon túli magyarokat. 2017-ben azt írta: “Az erdélyi magyarság nagyobb része – az észak-amerikai indiánokhoz hasonlóan – megvehető egy marék üveggyönggyel. Ez a marék üveggyöngy a kettős állampolgárság volt. Kezdem azt hinni – bármennyire is keserű kimondani – hogy nem érdemelték meg a kettős állampolgárságot. Köreikben ugyanis még a magyarországinál is nagyobb mértékű az elhülyülésre hajlamosság. Maguk odaát nem szent tehenek, akiket nem lehet kritizálni, hanem sajnos egy elbutulásra fokozottan hajlamos massza. Tisztelet a kivételnek.”

A másik férfi, akit nem takartunk ki szintén jobbikos. Berényi Gábor a Jobbik, a Momentum, a DK, az MSZP és a Mindenki Magyarországának közös képviselőjelöltje Szolnok 11-es választókörzetében, de Szotyorihoz hasonlóan szerepel a baloldali összefogás szolnoki listáján.

Szotyori egyébként a jobbikos Mirkóczki Ádám jóbarátja.

 

 

Kapcsolódó híreink

A rendszerváltás legnagyobb árulói (+videó)

Joó György

Baltával irányította a forgalmat a nigériai bevándorló

Szabó Norbert

Halálbüntetést követel a Mi Hazánk

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben