22.7 C
Budapest
2020. július 15., szerda
Elemi.hu
Belföld Kiemelt

Hiába tagadja a Fidesz a cigánybűnözést, attól még az létezik

Bocsánatkérést vár a mi Hazánk Kovács Zoltán államtitkártól, amiért elítélendő, szélsőjobboldali csoportnak nevezte azokat, akik a Deák téren a közösségük tagjaira emlékeztek.

Hiába tagadja a cigánybűnözés létét a Fidesz államtitkára, attól még az nem szűnik meg, mert az elmúlt tíz évben sem védték meg a tisztességes magyar embereket – közölte Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese, aki szerint erről beszélni egyáltalán nem rasszizmus, hanem a megoldás felé vezető út, a liberálisoknak való megfelelési kényszer ellenben szégyenteljes és téves. A párt országgyűlési képviselője által kiadott közlemény szerint Kovács Zoltán államtitkárnak bocsánatot kell kérnie azért, mert elítélendő, szélsőjobboldali csoportnak nevezte azokat, akik a Deák téren a közösségük tagjaira emlékeztek, őket gyászolták.

– A Deák téri gyilkosság és a gyöngyöspatai kártérítés ügye után még azzal hencegni a kormány részéről, hogy betiltották a Magyar Gárdát, arról tanúskodik, hogy a fogalmuk sincs a valóságról: cigánybűnözés igenis létezik, a gárdistákat nem vegzálni kellene még 2020-ban is, hanem állami keretek között megteremteni a lehetőségét egy ilyen szervezet működésének, Gyöngyöspatán pedig valójában a magyarokat érte hátrány a spontán szegregáció terheinek vállalása miatt, így a kártérítés is nekik járna – olvasható a közleményben.

Dúró Dóra hozzátette: a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely az oktatásban szegregálna is, az integráció mindenáron való erőltetése megbukott, az erre költött pénzeket kidobták az ablakon, így ennek finanszírozását le kell állítani.

Kapcsolódó híreink

Polgármester nem rendelhet el kijárási korlátozást vagy tilalmat

Kiss Albert

Felfüggesztettel bátorítják az Országos Roma Önkormányzatot a további bűncselekményre?

Kiss Albert

Elfogtak egy férfit, aki négy nőt is kirabolt Józsefvárosban

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben