28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Hírek Külföld

Harminc kilós tumor nő a testén, már járni is alig bír (+videó)

A 34 éves indonéz férfi, Andriadi Putra egy igen ritka genetikai betegséggel, a neurofibromatózis egy igen súlyos változatával jött a világra. A betegséget az idegrostokat körülvevő kötőszöveti sejtek túlburjánzása okozza, amely a bőrön többszörös csomók (ún. neurofibrómák) megjelenésével, egyéb bőrpanaszokkal és óriásira növekvő tumorok kialakulásával jár.

A Medanban élő férfi állapota mára már olyannyira megromlott, hogy járni is alig tud a testére nehezedő hatalmas súlyok miatt, és fájdalmai is folyamatosak. A családjának sem a megfelelő kezelésre, sem az óriástumorok műtéti úton történő eltávolítására sincs pénze, ezért Andriadi magányosan, kíváncsi tekintetektől kísérve éli életét.

Forrás: nuus

Kapcsolódó híreink

Újból van egy Fittipaldi a Forma-1-be

Dunai Tibor

Sikeres francia akció Maliban

Kemény János

Rendkívül alacsony részvétel a dunaújvárosi időközin

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben