22.7 C
Budapest
2020. július 15., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Hajléktalant bántalmaztak Kispesten

Újabb támadás történt Budapesten, ezúttal Kispesten bántalmaztak egy férfit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság portálunkat arról tájékoztatta, hogy csütörtökre virradó éjjel, 2 óra 45 perc körül a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a XIX. kerületben, a Templom téren, egy földön fekvő férfit találtak, akinek a fején bántalmazásból eredő vérző sérülés volt. Leszögezték, nem késelés történt. A fejsérült férfit a mentők kórházba vitték. A hatóság hozzátette, a BRFK Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, az elkövető felkutatása folyamatban van.

Amint arról korábban hírt adtunk, a kispesti templom téren egy hajléktalant bántalmaztak.  Helyiek elmondásából az derült ki, hogy a mentők elvitték a sérült személyt, de nagyon rossz állapotban volt, a föld tele volt szétszórt véres ruhadarabokkal, és vérnyomok vezettek a támadás helyszínétől a Fő utca felé. Ugyancsak a helyben élők szerint a támadás helyszínén van egy kis bolt, ami esténként tele van alkoholistákkal, hajléktalanokkal, napközben pedig “egész családok cuccolnak ki, megy a “dikmán”. A körülmények miatt sokan nem is mernek arrafelé sétálni.

(képünk illusztráció – ckr.hu)

Kapcsolódó híreink

Eddig 340 ember halt bele a koronavírus-járványba Magyarországon

Szabó Norbert

Dúró Dóra az újabb Facebook-cenzúráról beszélt

Kemény János

Erdők telepítésével az éghajlatváltozás ellen

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben