23.2 C
Budapest
2020. július 13., hétfő
Elemi.hu
Hírek Sport

Gyurta Dániel: maradj otthon!

Otthonmaradásra szólít fel mindenkit a koronavírus-járvány miatt a Facebookon szerdán közzétett videójában Gyurta Dániel olimpiai bajnok.

Az úszó a videóban – amit az M1 aktuális csatorna is bemutatott – azt mondta, a koronavírus mindenki életét megnehezíti, így az övét is.

“Higgyétek el, hogy én is szívesen találkoznék a barátaimmal, beülnék egy bárba, elmennék nyilvános helyekre, közösségi helyekre, de nem teszem, mert a szakértő utasítása egyértelműen az, hogy kerüljük ezeket a találkozókat”

– hangsúlyozta Gyurta Dániel.
Hozzátette, csak a legszükségesebb esetben megy el otthonról, például akkor, ha élelmiszert kell vennie.

 “Kérlek benneteket, figyeljetek erre ti is oda, hiszen ezzel tudjuk megállítani a vírusnak a további terjedését. Vigyázzunk egymásra!”

– mondta a sportoló a videóban.

Maradj otthon! 🏠Ez azt jelenti, hogy maradjunk ténylegesen a 4 fal között. Se baráti összejövetel, se nagyszülők látogatása ne férjen bele. Hidd el, ez az egyetlen módja, hogy a vírust megállítsuk. Együtt sikerülni fog. Vigyázzunk egymásra! #vigyazzunkegymasra #koronavirus #covid19 #maradjhotthon #danielgyurta

Közzétette: Daniel Gyurta Official – 2020. március 17., kedd

MTI

Kapcsolódó híreink

Homoerotikus buli a szolnoki Jobbik irodában

szilardkrebsik

Spanyolországban 170 ezerhez közelít a fertőzöttek száma, a halálos áldozatoké 17 ezer felett van

Dunai Tibor

Nagy-Britanniában megkezdődik az oltóanyag gyártása

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben