7 C
Budapest
2020. március 31., kedd
Elemi.hu
Belföld Hírek

Gyurcsányné a románok mellé állt

Miközben a bevándorláspárti Gyurcsány és Gyurcsányné Párt az európai népességcserén, Európa tönkretételén dolgozik Brüsszelben, Dobrev Klára jó kommunista szokás szerint másokat vádol azzal, amiben saját maga bűnös. Így fordulhatott elő, hogy szerdai közleményében Gyurcsányné a románok mellé állt a szerveződő közép-európai összefogással szemben.

Szerdai közleményében idézi fel a bevándorláspárti Demokratius Koalíció, hogyan is reagált Klaus Iohannis román államfő Orbán Viktor szombati, temesvári beszédére, amelyben a közép-európai összefogás újabb lehetőégeiről beszélt. A Brüsszelhez törleszkedő Iohannis persze elutasította az együttműködést, és arról hadovált, az egységes Európai Unió híveként nem támogat olyan kezdeményezéseket, amik újabb törésvonalakat nyithatnak az unióban.

A bevándorláspárti Dobrevné jobb híján a Brüsszelhez törleszkedő Iohannishoz törleszkedve arról ír közleményében,

szánalmasnak tartja Orbán Viktor munkálkodását, amellyel Európa szétverésén dolgozik.

Hozzáteszi,

“mi az egységes európáért, az Európai Egyesült Államokért dolgozunk, mert a békés és sikeres jövő kulcsa ebben nyugszik, nem pedig a folyamatos feszültségkeltésben, és az indulatok mesterséges gerjesztésében. Orbán Viktor kirekesztő eszméitől már szinte mindenki elhatárolódik, nem talál partnereket Európa totális szétveréséhez.”

Jellemző, hogy a Szovjetunió eszmeiségében “felcserepedett” Dobrev csak is a központosított Európai Egyesült Államokban képes gondolkodni, ahol megszűnne a nemzetállamok önrendelkezése, az azonban mégis pikáns, hogy úgy vádolja Európa-ellenességgel a kormányt, hogy közben idegen kultúrából érkezettek millióival árasztaná el a kontinenst.

Forrás: MTI

Kapcsolódó híreink

Csoportos melegesküvő Izraelben.

bojtilaszlo

Nem tökölt a villamosvezető a pöffeszkedő BMW-sel

Szabó Norbert

Fidesz-MSZP tolvajkoalíció képe kezd kibontakozni a kispesti botrányban

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben