21.6 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Humor

Győrfi Pál: Legtöbben azt mondják, tudják, tudják, éppen hazafele tartanak már

Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét aligha kell bemutatni bárkinek is. Főleg, mióta a koronavírusról szóló tájékoztatási kampány arcává vált.

Tapasztalatairól a Spirit FM-nek adott interjújában beszélt.

Mint ismert, a társadalmi célú hirdetésben arra hívja fel a figyelmet, aki teheti, maradjon otthon. Győrfi elárulta, ennek megfelelő reakciókat is kap az utcán.

Ha szembejön velem valaki, biztos megszólít. Legtöbben azt mondják tudják, tudják, éppen hazafele tartanak már.

A szóvivő nem egészen érti, miért érzik úgy az emberek, hogy neki kell elszámolniuk arról, mit is csinálnak.

Történt azonban egy ennél is extrémebb eset. Egy lelkiismeretes illető betelefonált a mentőkhöz és személyesen Győrfit kérte, akinek elmondta, hogy most bizony neki muszáj lemennie a közértbe, de az egész nem több fél óránál, és ha szükséges, amint hazaért, ismét telefonál. Győrfi nem jött zavarba, megnyugtatta az illetőt, hogy nem szükséges hazatérés után is bejelentkezni, bízik a betelefonáló becsületességében, és kérte, vigyázzon magára.

Elmondta, természetesen ő maga is betartja a előírásokat, maszkot hord és megtartja a kellő távolságot. Szóba kerültek a róla készült mémek is, ezeken a mai napig jókat nevet.

Korábban egy interjúban elárulta, kifejezetten kedveli a “Győrfi mémeket”, sőt még gyűjti is őket:

Az első pillanattól kezdve kedvelem ezeket, hiszen mindig bennük van egy-egy komoly üzenet is, ami talán ebben a vicces formában még olyanokhoz is eljut, akikhez máshogy nem. Gyűjtöm őket, és az a tervem, hogy összerakok egy albumot ezekből a mémekből a gyerekeimnek.

Kapcsolódó híreink

Leleményességgel válaszoltak a román rosszindulatra!

Dunai Tibor

Itt az újabb videó – visszatért főhősünk: Mi folyik itt Gyöngyösön?

Kiss Albert

Nagy betűvel kell írni ezentúl a “fekete” szót, de a “fehér”-et kicsivel

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben