22 C
Budapest
2020. június 3., szerda
Elemi.hu
Belföld Kiemelt

Géber József, a Mi Hazánk győri polgármesterjelöltje az első feladatot kipipálta

Mint ismeretes, Borkai Zsolt, korábbi fideszes polgármester lemondása után új választást tűztek ki Győrben. A Mi Hazánk Mozgalom polgármesterjelöltje, Géber József sikeresen vette az első akadályt, a párt erről az alábbi módon tájékoztatta a nyilvánosságot:

Géber József, a Mi Hazánk polgármesterjelöltje december 23-án sikeresen leadta a polgármesteri jelöltségéhez szükséges ajánlóíveket, így hivatalosan is indulhat a január 26-án esedékes győri polgármester választáson. Keressük egymást, legyen rend és tisztesség Győrben is!

Géber József bemutatkozását alább olvashatjátok:

· Győrben születtem 1969-ben és itt a ménfőcsanaki városrészben élek ma is, feleségemmel, és 3 gyermekemmel.

· Eredeti végzettségem Általános ápoló és asszisztens.

· A katonaság után (búvár-, teherautósofőr-, páncélos és ejtőernyős, mélységi felderítő képzés) 1994-ben a pécsi JPTE BTK Néprajz Szakára felvételiztem. Mellette könyvtárosként és néptáncoktatóként dolgoztam. Fél évig a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem néprajzos kurzusait is hallgattam, és kollégákkal gyűjtőutakon jártuk be a Mezőség falvait.

· Titkára vagyok az Országos Erdészeti Egyesület Győri Magánerdőgazdálkodási és Környezetvédő Helyi Csoportjának. Erdőgazdálkodóként saját és osztatlan közös erdőket irányítok.

· Szüleim és őseim révén belenőttem a kertészkedésbe, önellátással igyekszem megtámogatni a család költségvetését (zöldség, szőlő, gyümölcs, baromfi, tej, hús).

· Néprajzosként először a mosonmagyaróvári Hansági Múzeumban dolgoztam, utána és azóta a Felpéci Tájház néprajzos és múzeumpedagógiai teendőit látom el.

· Felkérésre hagyományos vőfélyként irányítom a lakodalmakat.

· A népi írók olvasása, az egyetemi évek alatt prof. Andrásfalvy Bertalan és szellemi körének hatása érlelte meg bennem, hogy a közösségért mindig tenni kell, és nekünk kell tenni!

· 2019. októberében feleségemmel a Mi Hazánk színeiben indultunk a választáson.

Mi Hazánk Mozgalom

Kapcsolódó híreink

Azonosították az újpesti lövöldözés elkövetőit, akik ellen hajtóvadászatot indítottak

Szabó Norbert

Megtámadták a babakocsit toló nőt Budapesten, még a kisgyereke is megsérült

Kemény János

Hat évre eltiltottak az állattartástól egy Nógrád megyei férfit

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben