Gaudi: a Mi Hazánk egyik küldetése az elszámoltatás

Gyurcsány fegyencre is gondolt…

A Mi Hazánk Mozgalom értelmiségi holdudvara előadás-sorozatának legutóbbi rendezvényén dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő a Mi Hazánk Mozgalom küldetéseként említette, hogy megalkuvásmentes, kőkemény, a közpénzek felhasználását elszámoltató embereket juttassanak be a helyi képviselő-testületekbe, hangsúlyozva, kifejezetten ezt diktálja a nemzeti érdek is. Az elszámoltatás egy rendszerváltás morális alapja, legyen szó akár vagyon elleni cselekményekről, akár a 2006-os rendőrrohamokról – hangsúlyozta a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője a Mi Hazánk Mozgalom újbudai irodájában.

Utóbbiak kapcsán azt hangsúlyozta: ami az általa népfelkelésnek nevezett események leverésekor történt, azzal kapcsolatban fennáll a terrorcselekmény megalapozott gyanúja, és azok a tettek még nem évültek el, ugyanakkor 15-20 év börtönnel büntethetőek. Gaudi-Nagy Tamás szerint hasznos a kormányoldalnak, hogy például Gyurcsány Ferenc ügyében nem született ítélet a 13 évvel ezelőtt történtek miatt, mert ő nagy károkat tud okozni a baloldalnak szabadlábon. Ugyanakkor az 1990-es romániai bányászjárást vagy a fél évszázaddal ezelőtti észak-írországi véres vasárnap példáját hozva fel arról beszélt: van rá példa, hogy évtizedek után vonnak eljárás alá embereket Európában hasonló ügyekben. Hangsúlyozta: sokszor előfordul, hogy nemzetellenes, magyarellenes bírók döntenek nemzeti érzelmű személyek vagy nemzeti elkötelezettségű szervezetek ügyében, majd hangot adott azon véleményének, hogy a bírósági rendszerben a szervezetiek után személyi változásoknak is kellene történniük.

A Mi Hazánk Mozgalom lehetséges küldetéseként említette, hogy megalkuvásmentes, kőkemény, a közpénzek felhasználását elszámoltató embereket juttassanak be a helyi képviselő-testületekbe, hangsúlyozva, kifejezetten ezt diktálja a nemzeti érdek is. Gaudi-Nagy Tamás szerint nem tökéletes ugyan a főváros vezetése, de “nagyon kemény érvágás” lenne, ha Budapest irányítását a Jobbikkal kiegészült balliberális és nemzetellenes koalíció venné át, amelyben szavai szerint a 2010 előtti nemzetpusztító, nemzetkirabló rendszer emberei vesznek részt, akik “lövik a nemzetet”. (MTI nyomán)