26.1 C
Budapest
2020. július 3., péntek
Elemi.hu
Bűnügy

Fiatalkorú lányt kényszerített prostitúcióra egy „segítőkész” férfi

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi és egy nő ellen, mert arra kényszerítettek egy fiatalkorú lányt, hogy pénzért férfiaknak szexuális szolgáltatásokat nyújtson.

A vád szerint a férfi már korábban is

abból próbált pénzt szerezni, hogy fiatal lányokat közvetített szexuális szolgáltatásokra, akik ekkor nála laktak.

2018 márciusában az elkövető lánya áthívta magukhoz a tőlük pár száz méterre lakó, vele egy iskolába járó, néhány évvel idősebb, de még mindig fiatalkorú sértettet.

Ekkor a férfi és élettársa felajánlották a sértettnek, hogy lakjon náluk, amit a fiatal lány – aki már korábban is számos alkalommal csavargott el otthonról – elfogadott. Néhány nap múlva

a férfi közös italozás során nyugtatóval is megkínálta a sértettet, és ezután az oldott hangulatba került lánnyal közösült.

Ezt követően a férfi rendszeresen élt szexuális életet a sértettel – élettársa tudtával, beleegyezésével. Ezen kívül rendszeresen biztosított a sértett számára alkoholt, illetve kábító-bódító hatású anyagokat.

Néhány hét után a férfi közölte a sértettel, hogy – a szintén náluk lakó, de már nagykorú – másik lányhoz hasonlóan pénzhez kell juttatnia, úgy, hogy idegen férfiaknak kell szexuális szolgáltatásokat nyújtania.

A sértett először nemet mondott, majd a férfi hosszas kérlelésére elfogadta a helyzetet.

Ettől kezdve, 2018 augusztusáig a sértettnek többször kellett szexuális kapcsolatot létesítenie férfiakkal, a szexért kapott pénz a vádlotthoz jutott. Ebben az időszakban

a sértett többször próbált kilépni ebből a helyzetből, de a férfi és az élettársa részben fenyegetéssel, részben bántalmazással, részben rábeszéléssel mindig visszakényszerítette abba.

Végül 2018. augusztus 8-án a sértett elmondott mindent szüleinek, akik segítségével megszakította a kapcsolatot az elkövetőkkel.

A Pest Megyei Főügyészség az élettársak ellen emberkereskedelem bűntette, kóros szenvedélykeltés vétsége, illetve a férfi ellen kerítés bűntette miatt is vádat emelt.

Kapcsolódó híreink

Unokázókat fogott a rendőrség

Irányi Dániel

Tiszakanyáron, Olaszliszkához hasonló lincshangulat uralkodik

Dunai Tibor

Sokallta a jegy árát, verekedni akart

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben