23.8 C
Budapest
2020. augusztus 5., szerda
Elemi.hu
Bűnügy

Fényes nappal raboltak ki egy idős nőt

Egy karcagi lakos kifigyelt és követni kezdett Kisújszállás egyik utcáján egy idős asszonyt 2020. június 29-én 13 óra körül, majd amikor utolérte a nőt, megragadta annak vállára akasztott táskáját, hogy azzal elszaladjon.

A sértett észlelve a cselekményt próbálta megvédeni tulajdonát, és azt nem engedte el, azonban a férfi kitépte a nő szorításából a táskát és a megszerzett zsákmánnyal együtt elfutott. Az asszony az esemény során elesett és megsérült. A támadó kivett a sértett pénztárcájából több tízezer forint készpénzt, amit megtartott, majd minden mást hátrahagyott. A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a jogsértőt, akit 2020. július 2-án elfogtak és előállítottak. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Kapcsolódó híreink

Forgalommal szemben hajtott egy román nő az M0-son, rendőrök állították meg

Dunai Tibor

Kocsmai verekedés Salgótarjánban, többször megütötte és megrúgta

Kemény János

Megöltek egy 95 éves érdi asszonyt a házáért

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben