28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy Hírek

Fényes jövő: 15 éves és már lopja az autókat

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. május 27-én délelőtt, hogy ismeretlen tettes Lovászpatonán található lakatlan ingatlanjának udvarából ellopta a kerti traktorjához tartozó pótkocsit.

Az adatgyűjtés eredményeként a körzeti megbízottak a bejelentést követő fél órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A 15 éves lovászpatonai fiút otthonában igazoltatták, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a házkutatás során megtalálták nála az ellopott kiskocsit, melyet visszaadtak a sértettnek. A fiatal ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Elemi.hu, képünk illusztráció

Kapcsolódó híreink

III/II-es kommunista állambiztonsági ügynököt támogat a Jobbik Tatabányán – videóval

szilardkrebsik

EXKLUZÍV – Blokádot emeltek a cigányok Bükkábránynál-FRISSÍTVE

Dunai Tibor

Századvég: szakadék szélén az ellenzék

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben