24.3 C
Budapest
2020. július 11., szombat
Elemi.hu
Vélemény

Fenyegetőzik és bocsánatkérést követel a Deák téri gyilkosságról írott “csikkünk” miatt

Bár humor rovatunk nem tartozott a legfelkapottabbak közé, de az elmúlt időszakban sok ehhez hasonló levelet kaptunk, így elképzelhető, a jövőben ez változni fog.

Azt nem tudjuk, az illető a Deák téri gyilkos banda tagja-e vagy ismerőse, az viszont bizonyos, őket védelmezi, hiszen az alábbiakat írta nekünk, amelyet változtatás nélkül közlünk:

“Erről a posztról  beszélek!! Meg fogjuk tenni az intézkedést! Felesleges el tüntetni minden le lett mentve! Egyet tudnak tenni  bocsánatot kérnek a képeken szereplőkről és írnak egy újság csikket ami meg felel az igazságnak!!  Hamarosan találkozunk azzal az illetővel aki  írta a csikket!!”

Kapcsolódó híreink

Székely János püspök: A genderideológia rendkívüli erőszakossággal terjed

Kiss Albert

Az „anti-Greta” jelenségről és az infantilizmus uralmáról

Szabó Norbert

Hetedíziglen sem hagyjuk!

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben