22 C
Budapest
2020. június 3., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Fellebbez az ügyészség a borsodnádasdi gyilkosság ügyében

Fellebbezést nyújtott be az ügyészség a vádlott terhére, az ítélet így nem jogerős, az ügy a Debreceni Ítélőtábla előtt folytatódik – írja közleményében a március 3-án kihirdetett ítélettel kapcsolatban az Országos Bírósági Hivatal.

Mindössze négy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság a 17 éves borsodnádasdi K. Csenge gyilkosát, a 22 éves B. Rolandot, de az előzetesben töltött évek miatt el is engedték, kisétálhatott a bíróságról, csak a holmijáért megy vissza a börtönbe.

A bíró indoklása szerint B. Roland gondatlanságból elkövetett emberölésben bűnös, azt ugyanis nem sikerült minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy ő bántalmazta Csengét, mielőtt a vízaknába dobta.

(24.hu nyomán, fotó: MTI)

Kapcsolódó híreink

Oroszország védelmébe vette a WHO-t

Dunai Tibor

A liberalizmus gyilkos járvány-mérlege

Joó György

Egymilliárdért ölné meg a Mi Hazánk elnökét egy bűnöző

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben