18.8 C
Budapest
2020. május 29., péntek
Elemi.hu
Bűnügy

Felhívta a mentőket azzal, hogy öngyilkos akar lenni, majd rájuk támadt – az ügyészség felfüggesztettel jutalmazná

A Jászberényi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt vádat emelt egy jászárokszállási férfival szemben.
A vád szerint a férfi 2019. december 20-án éjfél körül ittasan egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen, az utcán telefonon felhívta a mentőket azzal, hogy öngyilkossági szándéka van. A helyszínre érkező mentősök kérdésére, hogy mi a gondja, a vádlott trágár szavakkal válaszolt, mindkettőjükre rátámadt és ütlegelni kezdte őket.
A mentősök a vádlottat lefogták és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották, majd a rendőri intézkedést követően kórházba szállították. A vádlott bántalmazása miatt a sértetteknek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseik keletkeztek. A Jászberényi Járási Ügyészség vádiratában indítványozta, hogy a bíróság a büntetlen előéletű, a cselekményét beismerő és “megbánó” vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, büntető végzéssel szabjon ki szabadságvesztés büntetést, melynek végrehajtását próbaidőre függessze fel.

Az ügyben elsőfokon a Jászberényi Járásbíróság fog dönteni – közölte honlapján az ügyészség.

Elemi.hu
Fotó: MTI

Kapcsolódó híreink

Halálra szurkálta a prostituáltat, majd a holttestet gépkocsija csomagtartójában rejtegette

Szabó Norbert

Alvó betegeket fosztott ki egy férfi a kalocsai kórházban

Irányi Dániel

Súlyosították a büntetését C. Bélának, aki tapétavágó késsel akart rabolni

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben