13.7 C
Budapest
2020. június 2., kedd
Elemi.hu
Belföld Hírek

Felgyújtották a szivárványos Nagy-Magyarország térképet

Csütörtök hajnalban megrongálták az ARC kiállítás egyik plakátját, Szücs Anikó és Lőrincz Gábor Kompromisszum című képét, amit egy szivárványos Nagy-Magyarország-térképet ábrázolt. A képre azt írták: „A holokauszt is vicces volt.”

Az esettel kapcsolatban a kiállítás oldalán azt írták: „Meglátásunk szerint a Kompromisszum című alkotás egy történelmi trauma és egy napjainkban is traumatizált kisebbség jelenségeire egyszerre reflektáló mű. A rongálási szándék pedig alátámasztja, hogy sajnos ezekkel a témákkal is bőven van még mit foglalkoznunk Magyarországon. …” A kiállítás utolsó pár napjára pedig megerősítik a terület őrzését.

(444)

Kapcsolódó híreink

“Mi nem mondunk le Borsodról, ahogyan a magyar állam teszi” – a HVIM is megy Sályra

Szabó Norbert

18 évet is kiszabhatnak Moszkvában egy kémkedéssel vádolt volt amerikai tengerészgyalogosra

Kiss Albert

Csoportos melegesküvő Izraelben.

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben