18.8 C
Budapest
2020. június 7., vasárnap
Elemi.hu
Belföld Bűnügy

Felfüggesztettet kapott, mert nyújtófával bántalmazta férjét

A Nyíregyházi Törvényszék 2019. december 18-án testi sértés bűntette miatt 1 év – végrehajtásában 2 év próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte T.Gy-né vádlottat.

A nő Szabolcs megyei lakásuk konyhájában veszekedni kezdett az éppen hazaérkező férjével.
A férfi a vita közben nem válaszolt feleségének, ezért a nő elővett egy nyújtófát és azzal egy alkalommal, nagy erővel a férjére ütött. Az ütés a férfi fejét, és a védekezésképp felemelt bal alkarját érte, amitől 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Az ügyészség és a vádlott tudomásul vette az ítéletet, de a védő fellebbezést jelentett be, melyben kérte a vádlott felmentését. Az ítélet így nem jogerős, az ügy a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.

Kapcsolódó híreink

Afgán határsértőket fogtak

Kemény János

Családi tragédia. Megölte két gyermekét, majd öngyilkos lett egy férfi Győrben

Dunai Tibor

Ököllel arcon ütötte a fiatal nőt, mert az visszautasította a közeledését

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben