24.2 C
Budapest
2020. augusztus 7., péntek
Elemi.hu
Belföld Hírek Kiemelt

Felfegyverkezve csoportosan raboltak Nyíregyházán

A gyanúsítottak őrizetben.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Á. Zs. 19 éves nyíregyházi lakos, valamint egy 16 és két 14 éves nyíregyházi társa ellen

A nyomozás adatai szerint a négyfős társaság tagjai 2020. augusztus 1-jén éjjel Nyíregyházán megtámadtak egy egyedül, gyalog közlekedő férfit.

Az áldozatukat mindannyian ütötték-rúgták, verték puszta kézzel és egy kerítésléccel. A társaság egyetlen nő tagja eközben a férfitól elvett egy mobiltelefont, egy tabletet, valamint több tízezer forint készpénzt. A rendőrség a bejelentést követően haladéktalanul megkezdte az ismeretlen elkövetők beazonosítását, felkutatását, és néhány órán belül lakhelyeiken elfogták őket.

A nyomozók az elkövetőket gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették.

Az erőszakkal megszerzett műszaki cikkeket a rendőrök az egyik gyanúsított lakóhelyén elrejtve megtalálták és lefoglalták.

Police.hu

Kapcsolódó híreink

Mezítláb próbált elmenekülni, de nem jutott messzire

Dunai Tibor

Operatív törzs: 1392-en regisztráltak a hatósági házi karantént elektronikusan ellenőrző alkalmazásra

Kemény János

Elismerte egy ANTIFA vezető, hogy Soros pénzeli őket

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben