-0.7 C
Budapest
2020. április 3., péntek
Elemi.hu
Belföld Hírek

Felbomlott az ellenzéki összefogás Kaposváron

A DK, az MSZP, a Jobbik és a Momentum is szakított a Kaposváriakért Egyesülettel.

Véget ért az ellenzéki összefogás Kaposváron: az önkormányzati választásokra alakult, ernyőszervezetnek szánt, hivatalosan civil Kaposváriakért Egyesület taglétszáma a törvényben előírt tíz fő alá csökkent, ugyanis a résztvevő pártok tagjai – az LMP kivételével – ajánlott levélben elküldték kilépési nyilatkozatukat a szervezetnek – írja több felől megerősített értesülésére hivatkozva a Kapost.hu.

Öt pártból négy, azaz a DK, az MSZP, a Jobbik és a Momentum is szakított a KE-vel, amelynek így megszűnt a létjogosultsága.

A KE ettől még papíron folytathatja tevékenységét, a törvényi előírások alapján fél éve van arra, hogy feltöltse a taglétszámát.

 

A Kapost.hu körkérdése nyomán az is kiderült, hogy közös ellenzéki frakció sem lesz Kaposváron.

Forrás: HVG

Kapcsolódó híreink

Illegális bevándorlás – További katonákat vezényelnek a határokra

Dunai Tibor

800 óvónő hiányzik a magyar óvodákból.

bojtilaszlo

Pikó Andrásék megvonják a józsefvárosi polgárőrségtől a támogatást

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben