23.8 C
Budapest
2020. augusztus 6., csütörtök
Elemi.hu
Kiemelt Külföld

Fejbe lőttek egy fiatal anyukát BLM-aktivisták, mert azt mondta, minden élet számít

Jessica Doty Whitaker bűne az volt, hogy azt mondta néhány Black Lives Matter-aktivistának, hogy „minden élet számít”. Egy hároméves kisfiút tettek árvává – írja a 888.hu.

Jessica Doty Whitaker és három ismerőse Indianapolis egyik utcáján sétált, mikor egy ötfős, BLM-szimpatizánsokból álló társasággal találták szembe magukat. A két csoport között kisebb vita alakult ki azon, hogy a nő azt mondta az aktivistáknak, hogy „All Lives Matter”, vagyis „Minden Élet Számít”.

Nem kellett volna: a négy férfiból álló társaság megbékélést színlelt, és hagyták a társaságot elmenni, azonban titokban követték őket, majd miután a nő egy híd alatt átment, a túloldalon várták, ahol fejbe lőtték.

Jessica Doty Whitakert azonnal kórházba szállították, de az életét már nem sikerült megmenteni.

(888.hu)

Kapcsolódó híreink

Bécsben a diákok több mint fele nem német anyanyelvű

Szabó Norbert

Itt van Gyurcsány ruhamárkája, a Speciel Feri Edition

Kemény János

Démonokat akart kiűzni egy 4 éves gyermekből: lelocsolta benzinnel és…

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben