20.6 C
Budapest
2020. július 4., szombat
Elemi.hu
Hírek Kultúra

Ezért volt szüksége életmentő műtétre az Ismerős Arcok énekesnek

Közel egy hónappal a súlyos motorbaleset után megdöbbentő részletekről lebbentette fel a fátylat a Blikknek Nyerges Attila, az Ismerős Arcok nevű együttes frontembere.

Az énekes október 9-én szenvedett súlyos balesetet, amely után az együttesnek le kellett mondania a koncertjeit, sőt, Facebook-oldalukon arról tájékoztattak, hogy Attilán életmentő műtétet kellett végrehajtani.

– Egy autós – anélkül, hogy körbenézett volna – kikanyarodott elém, én meg fölkenődtem a kocsija oldalára – emlékezett vissza a balesetre a zenész a Demokratában.

Az azonban nem volt mindennapi, ahogy eljutott a műtőig, hiszen a kórházból elsőre hazaküldték.

– Egy pillanatra elveszítettem az eszméletemet, de aztán magamtól lábra álltam. Mentő vitt a János kórházba, ahol elvégeztek minden kötelező vizsgálatot, s úgy tűnt, nincs súlyos sérülésem, megúsztam a dolgot egy kis zúzódással, így 24 óra utána saját felelősségemre hazamentem.

Attila azonban néhány nappal később rosszul lett:

– Leesett a vérnyomásom, úgy szédültem, hogy nem tudtam fölállni az ágyról – mondta a zenész, aki riasztotta az ügyeletes orvost. – Annak ellenére, hogy elmeséltem, mi történt velem, utána pedig megmutattam az oldalamon éktelenkedő tenyérnyi sötét foltot is, azt mondta, polcoljam föl a lábamat, nem lesz semmi baj…

Az állapota azonban romlott, ezért a feleségével mentőt hívtak – ez lett a szerencséje.

– Szerencsére ők alaposabbak voltak – mondta a magazinnak Nyerges Attila. – A váci kórházba szállítottak, ahol az ultrahangos vizsgálat során kiderült, gyakorlatilag megsemmisült a lépem. Így kerültem a műtőbe, ahol egy hosszúra sikerült, kétórás operációval megmentették az életemet.

Az ötvenéves énekes úgy döntött, soha többet nem ül motorra, s amint felújíttatja a járgányt, eladja.

(Blikk.hu, Fotó: Echo TV)

Kapcsolódó híreink

Megfutamította a rájuk támadókat egy fiatal lány

Kiss Albert

A magyarok kétharmadának zuhant a bevétele a járvány óta

Kiss Albert

Őshonos kutyafajtáinkról készült kisfilm-sorozat (Videóval)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben