28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Ezért jó küzdősportot tanulni: 34 éves bicskás támadót állított meg egy fiatalkorú lány

Egy nő 2020. június 1-jén délután XX. kerületében, a Deák téren pénzt “kért” egy 14 éves és egy 15 éves lánytól, akik nem adtak neki. A támadó ekkor egy kést vett elő, így adva nyomatékot a követelésének. Azonban ekkor az egyik fiatalkorú – aki küzdősportokban járatos – lefogta a nő csuklóját, aki erre értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről.

A rendőrségre a bejelentést a két kamasz szülei tették meg. A kerületi rendőrök a beszerzett kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították a 34 éves budapesti “M.” Renátát, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 12 órán belül elfogták egy soroksári lakásban. A rendőrök a kabátja zsebében megtalálták a bűncselekmény elkövetésekor használt bicskát.

A BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói “M.” Renátát őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek a nő letartóztatásának indítványozására – közölték honlapjukon.

 

Kapcsolódó híreink

Az eddig vártnál mélyebb globális recesszióra kell készülni

Dunai Tibor

Szabadrúgás miatt verték össze a bírót

Szabó Norbert

Ősi titkokat tár fel a Holt-tengeri tekercsek DNS-vizsgálata

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben