2020. május 31., vasárnap
Elemi.hu
Belföld időjárás

Ez lesz hétvégén: napsütés, eső és fagy

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hétvégi előrejelzéséből kiderül:

napsütés, esős két nap elé nézünk.

És azon sem kell meglepődni, ha helyenként, hajnalban fagyni fog. De nézzük részletesebben a szombati és a vasárnapi időjárást.

Szombaton az ország nagy részén csak rövidebb napsütés várható. A Dunántúlon és esetleg az északi megyékben lehet gyenge eső, majd este a Kisalföldön már zivatarok is kialakulhatnak. Estétől északnyugaton viharossá fokozódhat a szél. A minimum hőmérséklet 5-10 fok között alakul, de az északi völgyekben néhol gyengén fagyhat. A maximum hőmérséklet 16-24 fok között lesz.

Vasárnap esővel, mennydörgéssel indul a nap, majd északnyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, megszűnik a csapadék. A déli óráktól előbújik a nap, s már csak helyenként lehetséges zápor. A szél erős, a Dunántúl egy részein főként éjjel viharos lesz. A leghidegebb órákban 8-14 fok, napközben 17-22 fok várható.

Forrás: promotions

Kapcsolódó híreink

Hétfőtől Budapesten hatályát veszti a kijárási korlátozás

Szabó Norbert

Az Új Magyar Gárda főkapitányát nevezte ki a momentumos polgármester Baján a piac élére

Dunai Tibor

Meghalt 3 beteg, és 3598-ra nőtt a fertőzöttek száma

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben