4.6 C
Budapest
2020. február 27., csütörtök
Elemi.hu
Erdogan
Belföld Hírek

Erdogan érkezése megborítja Budapestet: itt van minden, amit a közlekedésről tudni kell

Budapest – Forgalomkorlátozások lesznek ma Budapesten Recep Tayyip Erdogan török elnök látogatása miatt. Több közösségi közlekedési járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta: a változások az I., a II., az V., a VI., a XIV., a XV., a XVI. és a XVII. kerületet érintik – írja összefoglalójában a Blikk.hu.

Délelőtt fél tíztől fél tizenkettőig szakaszosan és időszakosan lezárják a Liszt Ferenc-repülőtér – 4-es főút – M0-s autóút – M3-as autópálya bevezető szakasza – Kacsóh Pongrác úti felüljáró – Kós Károly sétány – Hősök tere – Andrássy út – József Attila utca – Széchenyi István tér – Lánchíd – Clark Ádám tér – Lánchíd utca – Ybl Miklós tér – Apród utca – Attila út – Dózsa György tér – Palota út – Dísz tér – Szent György utca – Szent György tér útvonalat. Este fél héttől fél kilencig a Türbe tér – Turbán utca – Vérhalom utca – Apostol utca – Ankara utca – Margit utca – Margit körút – Tölgyfa utca – Fekete Sas utca – Bem József tér – Bem rakpart – Jégverem utca – Fő utca – Clark Ádám tér szakaszt, majd innentől a repülőtérig a délelőttivel megegyező útvonalat zárják le. Emellett sok helyen megállási tilalom van érvényben. A forgalmi változások ITT olvashatók. A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte: a változások főleg az Andrássy út–Lánchíd útvonalat és az ezt keresztező utcákat, valamint a budai vár környékét érintik.   A BKK arra kéri a fővárosban közlekedőket, hogy ha tehetik, használják a kötöttpályás közösségi közlekedést, mindenekelőtt az M2-es, az M3-as és az M4-es metrót.

(Blikk.hu, Recep Tayyip Erdogan / Fotó: Northfoto)

Kapcsolódó híreink

Megnyerte a győri polgármester-választást a Fidesz

Szabó Norbert

A csehek a koronavírus miatt is ellenőrzik az országba érkezőket

Szabó Norbert

A 2020-as amerikai elnökválasztás legnagyobb esélyese Trump

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben